This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parameter Description
Botanički naziv Cocos nucifera
Veličina pakiranja 10 Kilograma
Minimalna količina narudžbe 20 Kilograma
Podrijetlo  Šri Lanka, Filipini
Izgled  bijele čvrste tvari
Dostupnost Velike količine, Privatna oznaka
Kvaliteta Organska, Konvencionalna
Rok trajanja 12 mjeseci
Veličina serviranja 0.7 oz
Kategorija Osušenog Voća

 

 

Opis proizvoda

Nudimo sušeni sirovi kokosov čips koji dolazi iz organske poljoprivrede. Bijelo meso kokosa je izvor za dobivanje kokosovog čipsa i drugih proizvoda od bijelog kokosa. Meso kokosa najprije se potpuno osuši na vrućem zraku, a zatim se usitni na sitne komade kako bi se dobio kokosov čips. Kad se isušivanje završi, ponovno se zdrobi da se dobiju pahuljice. Ove pahuljice se dalje prže u djevičanskom kokosovom ulju kako bi se dobio kokosov čips.

Kokosov čips je popularan u cijelom svijetu, osobito na zapadu. Uglavnom se prži u suncokretovom ili rafiniranom palminom ulju. Rafinirana ulja nisu prikladna za tjelesni kolesterol. Ukoliko vam ona ne odgovaraju, problem možete riješiti prženjem sirovog kokosovog čipsa u ekstra djevičanskom kokosovom ulju kako biste dobili prženi kokosov čips. U ovom ukusnom prženom kokosovom čipsu nema zaslađivača kako biste mogli uživati u zalogajima. Svježi kokosi koriste se za izradu kokosova čipsa rezanjem na tanke trake i pakiranjem izravno u svježa pakiranja.

Kokosov Čips Podrijetlo

Palma je poznata kao drvo života. Proizvodi važan usjev koji se naziva kokos. Unutar kokosa nalazi se bijelo meso koje se naziva kokosovo meso. Kokos proizvode palme, koje uglavnom rastu u tropskim područjima. Imaju smeđu tvrdu ljusku koja štiti njihovo bijelo meso. Kokosi su vrlo poznati po proizvodnji kokosovog mlijeka i kokosovog ulja. No, ipak, mnogi se ljudi pitaju kako koristiti kokosovo meso.

U džungli i šumama, kada kokos sazrije, oni otpada i raste. Palme se komercijalno sade i u tropskim područjima. Koštunice su najčešće uzgajani orašasti plodovi s ovalnim sjemenkama koje imaju jaku koru i tvrdu ljusku.

Kako koristiti Kokosov Čips:

Izvrsno je koristiti čips od kokosa u salatama. Kokosov čips također će dati jedinstven okus kada se koristi sa sirovim i zelenim povrćem, rižom inspiriranom Azijskom kuhinjom, umakom od kikirikija, povrćem i tofuom ili piletinom na žaru. Možete dodati blagi okus curryju, salatama, žitaricama, pečenim jelima i ostalim jelima.

Kokosov čips, sirovi Veleprodaja

Nabavite sirovi kokosov čips iz veleprodajne tvrtke u Europi, poput NutriBoost-a. Možete započeti kupnju od 10 kilograma i po potrebi naručiti veće količine

This website needs you to allow the use of cookies as described in our