Opis proizvoda
Rižino brašno se proizvodi od fino mljevene riže. To je bijela vrsta rižinog brašna koja se pravi od riže nakon što se s riže ukloni nejestiva vanjska koža. Možete ga koristiti kao zamjenu za pšenično brašno jer ne sadrži gluten. Također se može koristiti za zgušnjavanje sosova i umaka.
Rižino brašno, bijelo Podrijetlo:
U južnoj Kini riža se prvi put uzgajala oko 6000 godina prije Krista. Nakon toga brzo se proširila na Tajlandu, u Indiji i u Vijetnamu. Oko 50% svjetske proizvodnje riže čine Kina i Indija. Arkansas, Louisiana i Kalifornija najveći su proizvođači riže u SAD-u. Oko 1000. godine prije Krista riža je stigla u Afriku, a zatim u Grčku. Kasnije je iz Europe donesena u Brazil. Trenutno Azija proizvodi najveći postotak riže u svijetu. Azija je ujedno i najveći potrošač riže.
Kako koristiti Rižino brašno, bijelo
Možete upotrijebiti bijelo rižino brašno za zgušnjavanje umaka, premazivanje ribe ili u pecivima poput kruha, okruglica, kolačića i još mnogo toga.
Rižino brašno, bijelo Veleprodaja
NutriBoost prodaje je bijelo rižino brašno na veliko i dobavljač je raznih sastojaka. Isporučujemo visokokvalitetne sastojke po konkurentnim cijenama i s niskim minimalnim količinama narudžbi.