This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parameter Description
Botanički naziv Chenopodium quinoa
Veličina pakiranja 20  Kilograma
Minimalna količina narudžbe 20 Kilograma
Podrijetlo Peru
Izgled Prljavo bijeli prah
Dostupnost Velike količine, Privatna oznaka
Kvaliteta Organska, Konvencionalna
Rok trajanja 12 mjeseci
Veličina serviranja ¼ čaše
Kategorija Brašna

 

 

 

Opis proizvoda

Kvinoja je poznata kao zeljasta biljka koja uglavnom raste u Južnoj Americi zbog jestivog sjemena kao usjeva žitarica. Sjemenke ili zrna kvinoje su bez glutena i pseudožitarice.

Brašno od kvinoje Podrijetlo

Prvi uzgoj kvinoje obavljen je prije oko 7000 godina u Andama. Zato se smatra drevnom žitaricom i glavnom namirnicom još od pretkolumbovske ere. Kad se dogodila španjolska potjera, zanemarili su kvinoju jer su mislili da je to indijska hrana.

Uzgoj kvinoje bio je na vrhuncu u posljednjoj polovici 20. stoljeća. Sada se uzgaja od regije Anda do sjeverozapadnog dijela Sjedinjenih Država i u Kanadi. Oko 255 komercijalnih proizvoda, uključujući pekarskih proizvoda, sadržavalo je kvinoju kao sastojak od rujna 2017. do 2018. godine.

Rastuće područje ove male pseudožitarice su Ande. Sjemenke kvinoje možete koristiti pečene ili sirove

Kako koristiti Brašno od kvinoje

Općenito, brašno od kvinoje miješa se s drugim brašnom i koristi se u mnogim proizvodima, poput deserta, kruha, peciva i drugih pekarskih proizvoda. Brašno od kvinoje se peče ili kuha. Obično se koristi pomiješano s oko 20 % pšeničnim brašnom za izradu palačinki, deserta, kruha i keksa.

Brašno od Kvinoje Veleprodaja

Brašno od kvinoje isporučujemo kao veleprodajna tvrtka. Iskoristite naše povoljne cijene, visoku kvalitetu i raznolik asortiman. Zatražite prilagođenu ponudu putem našeg obrasca za kontakt.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our