Opis proizvoda
Kokosov šećer koji nudimo potpuno je organski i potječe iz Indonezije. Kraljevski cvjetovi kokosove palme proizvode kristalizirani nektar koji se koristi za izradu kokosovog šećera slatkog okusa. Bit će besprijekoran dodatak vašim sokovima, pecivima, domaćim žitaricama, umacima, desertima, kavi i kašama.
Sok od klica rezanog cvijeta ulja kokosove palme izvor je za proizvodnju šećera iz kokosovog cvijeta. U jugoistočnim regijama Azije se već tisućama godina koristi kao zaslađivač. Poljoprivrednici nježno prerežu stabljiku cvijeta penjući se na drvo kako bi dobili nektar od cvijeta. Kad se nektar ubere, prenosi se kako bi se dalje kuhao u kotlićima. U tom procesu vlaga nektara postaje niska, što omogućuje skrućivanje. Kad se smjesa ohladi, kristalna opeka se grata.
Iako se naziva šećer kokosovog cvijeta, nema tipičan okus kokosa. Izgleda kao srednje ili svijetlosmeđi kristalni šećer i ima okus po karameli s blagim okusom slada.
Kako koristiti Šećer kokosovog cvijeta
Šećer kokosovog cvijeta potpuno je organski, i baš kao i bijeli šećer, ima isti okus zaslađivanja. Bit će izvrstan dodatak u smoothiejima, kremastim desertima i drugim slatkim jelima. Okus šećera kokosovog cvijeta intenzivniji je od bijelog šećera, zato će minimalna količina biti dovoljna za ugodan slatki okus. Može se koristiti kao zaslađivač za kavu, ili možete dobiti zanimljive okuse u svojim napicima. Njegova popularnost korištenja brzo raste u džemovima, voćnim salatama, koktelima i voćnim pripravcima.
Šećer kokosovog cvijeta Veleprodaja
Mi smo tvrtka za veleprodaju šećera kokosovog cvijeta. Stoga uvozimo izravno iz izvora i opskrbljujemo veliki izbor robnih marki i tvrtki u Europi. Zarađujte od konkurentnih cijena i vrhunske kvalitete pri poslovanju s NutriBoostom.