This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parameter Description
Botanički naziv Hordeum vulgare L.
Veličina pakiranja 20 Kilograma
Minimalna količina narudžbe 20  Kilograma
Podrijetlo Europa, Novi Zeland
Izgled  Prah
Dostupnost Velike količine, Privatna oznaka
Kvaliteta Organska
Rok trajanja 24 mjeseca
Veličina serviranja  3-5 grama dnevno
Kategorija Superhrane

 

 

Opis proizvoda

Prah od ječmene trave dostupan je u veleprodajnom velikom pakiranju za prehrambene stručnjake. Prah ječmene trave koji nudimo nema nečistoća, a dobiva se iz Europe i Novog Zelanda. Naš prah od ječmene trave ima organski certifikat.

Podrijetlo Praha od ječmene trave

U osnovi se ječmena trava sastoji od mekog zelenog mladog lišća koje proizvodi biljka ječam. Smatra se jednom od najstarijih slatkih trava na svijetu koja ima staru povijest i prije 5000. godine prije Krista. Nakon otkrića ječmene trave, postala je poznata kao najbolja prirodna brza hrana.

Ječmena trava poznata je i kao ječmena zelena trava. U usporedbi s ostalim običnim travama, lišće ječmene trave je pastelne boje i prekriveno je mekim i uskim dlačicama. Ovi listovi mogu narasti do 17 centimetara. 

Za njihovu upotrebu, lišće biljke ječma mora se sabrati nezrelo kako bi se moglo usitniti u prah dehidracijom na niskim temperaturama. Listovi biljke ječma moraju biti svježi i mladi da se samelju u prah.

 

Kako koristiti Prah od ječmene trave

Prah od ječmene trave možete pomiješati sa smoothiejima i sokovima. Štoviše, ako želite napraviti zeleni hitac, možete dodati i zeleni ječam s vodom u maloj čaši. Sokovi i voda izvrstan su način korištenja ječmene trave u prahu.

Prah od Ječmene trave Veleprodaja

Kupite ječmenu travu u prahu izravno od veletrgovca. Od pojedinačnih kutija do velikih pakiranja. Konkurentne cijene i vrhunska kvaliteta. Dostupno s privatnom oznakom i u velikom pakiranju.

 

This website needs you to allow the use of cookies as described in our