This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parameter Description
Botanički naziv Theobroma cacao
Veličina pakiranja 25 Kilograma
Minimalna količina narudžbe 25 Kilograma
Podrijetlo Afrika, Južna Amerika
Izgled Grah
Dostupnost Velike količine, Privatna oznaka
Kvaliteta Organska i Konvencionalna
Rok trajanja 24-36 mjeseci
Veličina serviranja  1oz / 28 grama
Kategorija Superhrane

 

 

Opis proizvoda

Drvo kakaa može se pronaći na malim farmama u amazonskim šumama Afrike i Perua. Oni su izvor za dobivanje zrna kakaovca. Ova se zrna beru, čiste, sortiraju i suše vrlo pažljivo. Kakao zrna su proizvođači okusa i sirovine za čokoladu. Ova zrna mogu tvoriti kakao maslac i druge krute tvari kakaovca.

Kakao zrna, Sirova Podrijetlo

Botanički naziv stabla kakaovca je Theobroma cacao i izvor je za pravljenje čokolade. Kakao ili zrna kakaovca u osnovi se koriste za izradu čokolade i beru se s ovog stabla. Plod ovog stabla naziva se mahuna, a grah je sjeme ovog voća. Ljuska mahune je jarko obojena i ima vrlo tvrdu ljusku. Rastu na granama drveta u obliku grozdova. Prvo, ove mahune su mali bijeli cvjetovi bez mirisa koji se zovu ‘Cauliflory’. Ovo cvijeće raste na ostarjelim granama drveta.

NutriBoost nudi zrna kakaovca porijeklom iz Perua i Afrike. U Peruu uglavnom rastu u šumarskim regijama Amazon, Junín, Cusco, Ayacucho i San Martin. Okus zrna kakaovca je gorak, baš poput nezaslađene čokolade.

 

 

Kako koristiti Kakao zrna, Sirova

Može se koristiti kao; samljevena uz kavu, oguljena, a zatim pojedena, mogu se ispeći, smrviti i dodati u smoothie, žitarice, sladolede, mix orašastih plodova, tijesto za kolačiće ili kao zamjena u receptima ili desertima za komadiće čokolade.

Kakao zrna, Sirova Veleprodaja

Kakao zrna kupujte sirova u veleprodajnim količinama od NutriBoost-a. Očekujte narudžbe malih količina, konkurentne cijene i visoku kvalitetu. Nudimo privatnu oznaku i velika pakiranja.

 

This website needs you to allow the use of cookies as described in our