Opis proizvoda
Ekološki poljoprivrednici u Peruu uzgajivači su sirovog kakaovca. U početku se sirovo zrno kakaovca bere ručno iz mahuna i miješa se kako bi se smanjila gorčina. Nakon toga se čiste u prirodnoj vodi, suše, gule, a zatim im se jezgra razbija u zrnca. U ovom procesu nema dodavanja nečistoća i gubitka hranjive vrijednosti kakaovca.
Kakao poslastice, sirove Podrijetlo
NutriBoost nudi zrna kakaovca porijeklom iz Perua. Ovaj se grah općenito uzgaja u regijama džungli Amazon, Junín, San Martin, Cusco i Ayacucho. U osnovi, drvo kakaovca proizvodi plodove zvane mahune, a ima sjeme poznato kao zrna kakaovca. Pažljivo se suši i fermentira tako da mu okus i hranjive tvari ostanu isti. Čisti grah koristi se za dobivanje zrna kakaa tako da ga ogulite i razbijete na komadiće jezgre. Baš kao i nezaslađena čokolada, zrna kakaovca imaju gorak okus.
Kad se neobrađena zrna kakaovca gule i sjeckaju, pretvaraju se u zrna kakaovca. Kad se sjeme ploda kakaovca osuši i fermentira, naziva se sirovo zrno kakaovca.
Kako koristiti Kakao poslastice, sirove
Pečene ili sirove kakao poslastice mogu se koristiti u mnogim jelima, npr. slanima i slatkima. Dodate li jednu žličicu zrna kakaa u zobene pahuljice ili jutarnje smoothieje, obogatit će okus. Dostupni su u bogatom okusu tamne čokolade koji je savršen za vas kada ne želite koristiti pravu čokoladu. Također ih možete dodati u svoje mješavine za pješaćenje, smoothieje ili pekarske proizvode za ukusan okus.
Kakao poslastice, sirove Veleprodaja
Kakao poslastice kupujte sirove u veleprodajnim količinama od NutriBoost-a. Očekujte male količine narudžbi, konkurentne cijene i visoku kvalitetu. Nudimo privatne oznake i velika pakiranja.