Opis proizvoda
Stablo kakaovca theobroma ima plod koji se koristi za pravljenje kakao paste. To je prirodni proizvod mljevenih zrna. Sirova zrna kakaovca usitnjena su u tekućinu kako bi se dobila sirova kakao pasta. Ostavite li ovu pastu, ona se na sobnoj temperaturi može brzo pretvoriti u čvrsti oblik i imat ćete pastu od kakaa. Kakao pasta sastoji se od potpuno prirodnog materijala i ima gotovo 55% kakao maslaca. Ovaj je proizvod iznimno gladak, a možete koristiti organski kakao i za izradu čokoladnih proizvoda.
Proizvodimo liker od kakao paste s visokokvalitetnim zrnom kakaovca koji je fermentiran kako bi se smanjio njihov gorak okus. Zrna kakaovca gule se, suše i fermentiraju kako bi se dobio liker od kakao paste. Ova zrna se melju kako bi se napravila kakaova masa ili pasta, a zatim se otope kako bi se napravio liker od kakaa.
Kako se koriste kakao pasta poslastice
Liker od kakao paste možete koristiti u čokoladnom pudingu, čokoladnom napitku, čokoladnom kolaču i tradicionalnim čokoladicama.
Kakao Pasta/Liker Poslastice Veleprodaja
Kupite kakao pastu/liker poslastice od veletrgovca. NutriBoost vam je na usluzi. Nudimo narudžbe malih količina i konkurentne cijene. Ova se stavka može kupiti s privatnom oznakom ili u gotovom pakiranju.
Camu Camu Prah
Botanički naziv: Myrciaria dubia
Veličina pakiranja: 20 kilograma
Minimalna količina narudžbe: 20 kilograma
Podrijetlo: Peru
Izgled: Prah
Dostupnost: Velike količine, Privatna oznaka
Kvaliteta: Organska i Konvencionalna
Rok trajanja: 24 mjeseca
Veličina serviranja: 1 čajna žlica
Kategorija: Superhrana
U amazonskoj prašumi raste malo grmoliko drvo koje se zove Camu Camu. Općenito, ova se stabla nalaze u Peruu i Brazilu i mogu narasti do 5 metara. S ovog stabla dobivamo mali plod, baš poput trešnje, poznat je i kao Camu Camu. Bobičasto voće proizvode stabla nakon svake 2 do 3 godine. Veličina ploda je ista kao i limeta te ima tamnoljubičastu i žutu boju. U Južnoj Americi ovo je voće vrlo poznat sastojak u kuhanju, a sada je prisutno na tržištu Sjeverne Amerike i šire.
Camu Camu Podrijetlo:
Camu Camu prah koji nudimo potpuno je organski i potječe iz Perua. Botanički naziv Camu Camu je Myrciaria dubia, a u nekim dijelovima svijeta naziva se i Camo Camo ili Cacari. To je grmoliko drvo koje se nalazi uz rijeku u Brazilu i Peruu. Naraste do 16 stopa i ima plodove crvene i ljubičaste boje. Uglavnom ga koriste lokalni ljudi i beru ih u kanuima. Camu Camu prah ima žutu i blago ružičastu boju koja se dobiva od opranoga, rezanog, dezinficiranog, sušenog na zraku i samljevenog ploda Camu Camu.
Kako koristiti Camu Camu
Camu Camu je zajedljiv i kiseli prah koji se općenito miješa sa smoothiejima i sokovima. Ako želite dodatke Camu Camu, možete ga koristiti u kapsulama ili tabletama i uzimati s vodom ili s hranom. Nudimo organski Camu Camu prah u rinfuzi i na veliko, a divan je za korištenje s mješavinama, kuhanjem, pečenjem, grickanjem ili miješanjem. U Europskoj uniji Camu Camu smatra se novom hranom.
Camu Camu Prah Veleprodaja
Kao tvrtka za veleprodaju Camu Camu praha, NutriBoost uvozi izravno iz izvora, što dopušta da nam ponudite konkurentne ponude i velike količine narudžbi. Međutim, možemo početi samo s jednom kutijom. Javite se za ponudu.