Opis proizvoda
Kakao drvo raste u tropskim regijama diljem svijeta i ima plod koji nam daje kakao maslac. Zrna sjemenki izvor su maslaca, a on se dalje obrađuje kako bi dobio preplanulu boju s ugodnom aromom kakaa, baš poput čokolade.
Kakao maslac je čista biljna mast koja se ekstrahira iz zrna kakaovca i potpuno je prirodna. Mahune kakaovca plod su kakaovca koji u sebi ima zrna kakaovca. Grah dobivamo i od mahuna kakaovca koji se koriste za izradu čokolade. Komadići maslaca se nazivaju i kapljicama i mnogo nalikuju malim novčićima.
Kakao maslac, komadići, podrijetlo
Kakao maslac najčešće je poznat kao sastojak koji se koristi u čokoladi zbog svojstva topljenja i konzistencije. To je prirodno voće s bogatom masnoćom i ekstrahirano iz zrna kakaovca. Poznato je i kao čokoladno drvo, izvedeno iz majanskog izraza Xocolatl što znači čokolada. Može ga se pronaći u blijedo žutoj boji i izvrsne je kvalitete s aromatičnom aromom i mirisom čokolade.
Kako koristiti Kakao maslac, komadiće
Iako su izgled i aroma kakao maslaca slični čokoladi, njegov je okus neutralan i nedostižan. Može se koristiti u obe svrhe, za kozmetičke proizvode i proizvode bez mliječnih proizvoda.
Kakao maslac, komadići Veleprodaja
Kupujte komadiće kakao maslaca u veleprodajnim količinama od NutriBoost-a. Očekujte narudžbe malih količina, konkurentne cijene i visoku kvalitetu. Nudimo privatnu oznaku i veliko pakiranje.