Opis proizvoda
Oljuštena i prerađena jezgra suncokreta poznata je kao pekarska jezgra suncokreta. Pekarski razred sjemenki razlikuje se od slastičarskih jer ima okrugli oblik i veliku veličinu. U jezgri pekarskog razreda količina ulja je veća. Zato je tamnije boje. Ali ako govorimo o slastičarskom razredu, ona ima blijedu boju, veliku veličinu i čvrstu teksturu.
Sjemenke suncokreta, za slastice Podrijetlo
Podrijetlo suncokreta je Peru i Meksiko. Jedna je od prvih biljaka koje su domaći Amerikanci uzgajali i koristili tisućama godina. Kada su ih Španjolci donijeli u Europu, suncokretovo ulje postalo je vrlo popularno, a kasnije se proširilo i na druge zemlje. Cvjetovi ove biljke proizvode puno sjemenki, zatvorenih u njegove sive ili crne ljuske u obliku kapljica.
Kako koristiti Sjemenke suncokreta, za slastice
Sjemenke suncokreta za slastice uglavnom se koriste u pekarskim proizvodima i u suncokretovom ulju. Mogu se jesti i kao grickalica.
Sjemenke suncokreta, za slastice Veleprodaja
Kupite sjemenke suncokreta, za slastice u veleprodajnim količinama u našoj tvrtki. Pakirane u vreće od 25 kilograma, možemo opskrbiti bilo koju tvrtku kojoj je potreban ovaj proizvod, bilo da se radi o jednoj vrećici ili velikoj količini.