This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Veleprodaja Riže i Tjestenine

Kao veleprodaja rižom i tjesteninom nudimo veliki izbor ukusnih namirnica. U nastavku ćete pronaći pregled različitih vrsta riže i tjestenine koje nudimo:

  • Basmati bijela, super, očišćena
  • Basmati Brown, Super Recl., Xray, CO2
  • Crna riža
  • Smeđa riža – okrugla
  • Smeđa riža – okrugla – srednja
  • Jasmin Smeđa, Hom Mali
  • Jasmin Bijela, Hom Mali
  • Smeđa riža dugog zrna
  • Blanširana riža dugog zrna
  • Bijela riža dugog zrna
  • Slomljena bijela riža
  • Bijela rižoto riža
  • Bijela sushi riža
  • Crvena riža
  • Divlja riža
  • Rižino brašno
  • Rižino brašno – griz
  • Rižino brašno – prethodno kuhano
  • Fusilli – žuti
  • Fusilli – smeđi
  • Penne – žuti
  • Penne – smeđi
  • Spaghetti – smeđi
  • Špageti – pir
  • Pir Fusilli – Penne
  • Kus-kus – Žuti
  • Kus-kus – Smeđi
  • Kus-kus – Pir
  • Kus-kus – Kamut
  • Kus-kus – Ječam
  • Kus-kus – Kukuruz i riža
  • Kus-kus – Kukuruz
  • Kus-kus – Riža
  • Kus-kus – Pir i kvinoja

Crna riža

Crna riža ima crnu boju zbog pigmenta poznatog kao antocijanin. Poznata je i kao ljubičasta riža, zabranjena riža, rajska riža, carska riža, kraljevska riža i cijenjena riža.

Kus-Kus

Kus-kus je iznimno popularan u sjevernoj Africi. U Europi je još uvijek relativno nepoznat, no to će se uskoro promijeniti. Držite oko na ovom proizvodu!

Osim što nudimo proizvode od riže i tjestenine, nudimo i sjemenke i žitarice. To nam omogućuje da ponudimo kompletan asortiman proizvoda i na taj način budemo od pomoći gotovo svakoj tvrtki koja posluje u prehrambenoj industriji. Velika raznolikost također omogućuje našim klijentima da isprobaju nove vrste riže i prilagode svoj asortiman potrebama kupaca u tren oka.

Svi naši sastojci, uključujući rižu i tjesteninu, prošli su temeljitu inspekciju prije nego što su stavljeni na tržište. Usredotočeni smo na kvalitetu i nastojimo to kombinirati s količinom. Stoga radije govorimo o ‘i’ umjesto o ‘ako’. Slobodno zatražite tehnički list ili certifikat o analizi kako biste se sami utvrdili u kvalitetu proizvoda.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our