Opis proizvoda
Još jedno popularno ime praha bobica aronije je prah crne aronije. Ovaj listopadni grm potječe iz istočne Sjeverne Amerike. U kasno proljeće uglavnom ga koriste umjetnici zbog šarenog jesenskog lišća boje plamena i kremasto bijelog cvijeća s tamnim bobicama.
Crne aronije proizvode se od osušenih i prešanih bobica aronije koje se uzgajaju u kontroliranom organskom okruženju. Mljeveni prah aronije nema okus, ali ima karakterističnu vatrenocrvenu i ljubičastu boju. To je razlog što se prah aronije vrlo jednostavno koristi za bojenje i aromatiziranje pečenih proizvoda, pića i jogurta.
Prah Aronije Podrijetlo
100% organske bobice aronije koriste se za pravljenje praha bobica aronije. U EU i SAD-u se proizvode organske bobice aronije koje daju sjemenke, pulpu i kožu bez punila i dodatnih šećera.
Rani doseljenici i starosjedioci dobro su upoznati s aronijom i njezinim blagodatima, no od prošlog stoljeća nije se komercijalno uzgajala u SAD-u. No, ovo je aromatizirano voće vrlo popularno zbog proizvodnje vina i sokova u Rusiji, istočnoj Europi i Danskoj.
Kako koristiti Prah Aronije
Za dodavanje boje i okusa jogurtu, pečenim proizvodima i pićima, prah aronije je kao takav dodatak vrlo popularan.
Prah aronije Veleprodaja
Zainteresirani ste za kupnju aronije u prahu od veleprodajnog dobavljača? Uz niske minimalne količine narudžbi i konkurentne cijene, NutriBoost je vodeći dobavljač praha aronije u Europi.