Opis proizvoda
Rajčice osušene raspršivanjem koriste se za pravljenje rajčice u prahu. Ovaj fini prah čuva se u smočnici nakon dehidracije rajčice i mljevenja u prah. Rajčice se na latinskom nazivaju i Lycopersicon ili vučja breskva. Rajčice su se jako dugo smatrale otrovnima. Imaju ukrasno cvijeće i lišće. Podrijetlo ove biljke je Europa, osobito Velika Britanija.
Rajčica u prahu Podrijetlo
Svježe rajčice pretvaraju se u gnojnice, a zatim će sušenjem raspršivanjem gnojnica nastati rajčice u prahu. Sušenje raspršivanjem koristi se na tekućoj mješavini koja rezultira finim prahom rajčice. Ako malo prilagodite mlaznicu za prskanje, prah rajčice možete učiniti konzistentnim. Proizvod je visoko koncentriran s tamnocrvenom bojom. No, može se poboljšati do svijetlo crvene prema izboru.
Kako koristiti Rajčicu u Prahu
Možete ju koristiti u mnogim jelima pretvarajući ju u pastu od crvene rajčice nakon miješanja s vodom. Rajčica u prahu može se koristiti u mnogim receptima kao zamjena za svježu rajčicu jer može poboljšati okus jela. Poboljšava okus svježe vrtne salse i dodaje okus bezukusnoj rajčici iz trgovina.
Rajčica u prahu Veleprodaja
NutriBoost je tvrtka za veleprodaju rajčice u prahu. Pomažemo drugim markama i tvrtkama da poboljšaju svoje proizvode ovim visokokvalitetnim sastojkom. Zanima vas proizvod? Zatražite ga sada putem našeg kontakt obrasca.